мини-Влагомер sainlogic Термометър за измерване на влажността в помещението, Дигитален Влагомер и монитори влажност на въздуха за дома (батерии в комплекта не са включ?
  • New

мини-Влагомер sainlogic Термометър за измерване на влажността в помещението, Дигитален Влагомер и монитори влажност на въздуха

BGN 2.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【???? ???????? ????】 Този термометър и влагомер за стая е оборудвана высокоточным датчик за температура ± 1 ° F и относителна влажност на въздуха ± 2 ~ 3% Диапазон на измерване на температура : -4℉ ~ 158 ℉; Диапазон на измерване на влажност : 10% ~ 99% относителна влажност. Дигитален влагомер Sainlogic за помещенията ви предоставя най-новият и най-точен диапазон на измерване на влажност : 10% ~ 99% относителна влажност. Дигитален влагомер Sainlogic за помещенията ви предоставя най-новият и най-точен диапазон на измерване на влажност : 10% ~ 99% относителна влажност.Нашата дигитална термогигрометр за пространство ви позволява да получавате най-новите и точни показания за температура и влажност.Високи и ниски резултати : включва функция за запомняне на температурата и влажността в помещението.Запис на висока / ниска температура. И нива на влажност през последните 24 часа ще ви помогнат да създадете по-добра, по-здравословна и комфортна среда.Преносима инсталация и употреба : Монитор разполага с 3 места за закрепване на вашия избор.Настолна поставка, монтиране на стена и магнитна задната част на кутията.Поставете го в своята всекидневна, спалня, детска, сутерен, офис, партерен етаж и на всяко друго място.Захранва се от една батерия тип ААА (не са включени в комплекта).Индикатор за комфорт на въздуха : Нашият термогигрометр, оборудван с функция за предупреждение за комфорт с 3 нива на икони, сочещи в 3 различни състояния на въздуха : СУХО / УДОБЕН / МОКРО.Това е най-бързият, най-лесният и удобен начин да ви информираме за текущите условия и ви позволява да следите атмосфера в дома си и се регулира за постигане на по-здравословен и комфортен резултат.