Вятърна чорап MYFKTNT, Флаг на американската вятърна турбина, Ден на Труда, Ветропоказател, Украса за Деня на Независимостта, Вятърна турбина, Вятърна чанта (2 бр.) (найл?
  • New

Вятърна чорап MYFKTNT, Флаг на американската вятърна турбина, Ден на Труда, Ветропоказател, Украса за Деня на Независимостта,

BGN 0.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

1 40 инча, прикрепен твърди пластмасови панти и серпантинами.Лесно се опаковат и да носят със себе си. за да покаже своята гордост от Америка, чрез провеждане на патриотични windbreakers в градината си!. Нашите windbreakers се предлагат в 4 варианта по ваш избор, благодарение на леката тъкан windbreakers пърхащи дори при най лек ветерке. Windbreakers може да се пере в машина, те са устойчиви на ултравиолетовите лъчи и вода, което ги поддържа еластични и красиви през целия живот.дълго време запазва остри, ярки цветове и изсъхва бързо.Насладете се през цялата година. Тези windbreakers отлично подходящ за Ден на паметта и на Деня на Независимостта, за да изразя благодарност на единомышленникам и страната. Използвайте декор хартата като външна украса задния двор, на спортни събития, стадиони, барбекю, училища. 40 инча, прикрепен твърди пластмасови панти и серпантинами.Лесно се опаковат и да носят със себе си. за да покаже своята гордост от Америка, чрез провеждане на патриотични windbreakers в градината си!. Нашите windbreakers се предлагат в 4 варианта по ваш избор, благодарение на леката тъкан windbreakers пърхащи дори при най лек ветерке. Windbreakers може да се пере в машина, те са устойчиви на ултравиолетовите лъчи и вода, което ги поддържа еластични и красиви през целия живот.дълго време запазва остри, ярки цветове и изсъхва бързо.Насладете се през цялата година. Тези windbreakers отлично подходящ за Ден на паметта и на Деня на Независимостта, за да изразя благодарност на единомышленникам и страната. Използвайте декор с флага като външни декорации задния двор, на спортни събития, стадиони, барбекю, училища. описание на продукта 1. Външни висящи украшения на 4 юли 2. Нашите windbreakers се предлагат в 4 варианта за избор 3. Висококачествени материали 4.2 windbreakers – Дополните патриотичен декор на вашия двор 4 юли нашите висококачествени комплект от 2 ветровок.