GLOBLELAND График и Бележки Прозрачни Печати за декор в стил направи си САМ, Scrapbooking, Студентски, Работни бележки, Прозрачни Силиконови Печати за направата на Картички, д?
  • New

GLOBLELAND График и Бележки Прозрачни Печати за декор в стил направи си САМ, Scrapbooking, Студентски, Работни бележки, Прозрачни

BGN 0.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Тема график и бележки : Реалистични празнични мотиви, направени от цветно мастило пастел, може да се използва за украса на красиви поздравителни картичкиВключително работни тетрадки на учениците, Печати, График. 16x11 виж Многократно използване : Прозрачни печати се използват за украса на любимите си картички, албуми, албуми книги тетрадки, дневници, поздравителни картички и т. Това ще направи продукта по-изискан и красив.Безопасни и висококачествени материали : Прозрачни печати са изработени от силиконов материал, вкус, гъвкави, силни, миещи и устойчиви на корозия. Лесно стик мастило и четка : нашите прозрачни печати се отпечатват много ясно.Пълно покритие на фигурата може да се постигне с помощта на мастило.Идеалният емоционален подарък : ръчно изработени подаръци, направени със собствените си ръце, са по-емоционални и да са невероятни.Създаване на ясни щанци с приятелите и семейството може да се подобри отношенията помежду си.Тема график и бележки : Реалистични празнични мотиви, направени от цветно мастило пастел, може да се използва за украса на красиви поздравителни картички.Включително работни тетрадки на учениците, Печати, График. 16x11 виж Многократно използване : Прозрачни печати се използват за украса на любимите си картички, албуми, албуми книги тетрадки, дневници, поздравителни картички и т. Това ще направи продукта по-изискан и красив.Безопасни и висококачествени материали : Прозрачни печати са изработени от силиконов материал, вкус, гъвкави, силни, миещи и устойчиви на корозия. Лесно стик мастило и четка : нашите прозрачни печати се отпечатват много ясно.Пълно покритие на фигурата може да се постигне с помощта на мастило.Идеалният емоционален подарък : ръчно изработени подаръци, направени със собствените си ръце, са по-емоционални и да са невероятни.Създаване на ясни щанци с приятелите и семейството може да се подобри отношенията помежду си.