Набор от инструменти за ремонт Pro, трехкрылая отвертка с ключа от 9 теми, подходящи за Sony Playstation 3, Подходящ за Sony Playstation 4, Подходящ за Sony Playstation 3 RIUSE
  • New

Набор от инструменти за ремонт Pro, трехкрылая отвертка с ключа от 9 теми, подходящи за Sony Playstation 3, Подходящ

BGN 36.48

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

➤ 100% е абсолютно нов, никога не е бил използван, всички детайли подложени на тестване и контрол на качеството преди изпращане ➤ Платформа : Nintendo Switch, за Xbox на Microsoft, Nintendo Game Cube, за Microsoft Xbox 360, Sony Play Station 3, за Sony Play Station 4. ➤ Монтаж модел : за Nintendo Switch, за Microsoft Xbox One, за Sony Play Station 4, за Nintendo Game Cube, Nintendo Wii, за Xbox на Microsoft за Xbox 360 на Microsoft за Xbox 360 на Microsoft, Microsoft Xbox, Nintendo Switch, за Nintendo Game Cube, за Sony Play Station 3 на Sony Play Station 4, за Sony Play Station 3. ➤ Включва :
- за крестообразных отвертки : Размер #0, #00
- Малка трехкрылая отвертка, понякога наричани "Y" (размер на #000).
- Монтировочные инструменти / окучиватель
- Удобна гумена дръжка
- Дръжка 3,5 инча без вставленного на човката.Около 4,75 инча с върха на инструмента.
- Също така подходящ за системи, като Gamecube, PSP, XBOX 360, PS3, 3 DS и други. ➤ Ако имате някакви проблеми, моля незабавно ни пишете по електронната поща.Ние ще направим всичко възможно, за да се погрижат за вас и ще се опитаме да отговорим на всички имейли, колкото се може по-скоро.Описание : Характеристики : Това е минималният набор от инструменти за изваждане на винтове най-разпространените размери за Nintendo Switch, както и други игрови конзоли.Подходящ за подмяна на аналогови стика, ако те са започнали да се отклоним, или други лесно достъпни части.Спецификация : - Кръстообразна отверка : Размер № 0, № 00 - Малката трехкрылая отвертка, понякога наричани "Y" (размер № 000). - Монтировочные инструменти / окучиватель - Удобна гумена дръжка - Дръжка 3,5 инча без вставленного на човката.Около 4,75 инча с върха на инструмента. - Съвместимост с такива системи, като Gamecube, PSP, XBOX 360, PS3, 3 DS и други.