Изработена Шал За Кучета, Триъгълен Шал За Кучета, Кърпа За Слюнка От Домашни Животни, Регулируем Нашийник С Мека Принтом За Кучета, Сменящи Кърпичка За Домашни Люб?
  • New

Изработена Шал За Кучета, Триъгълен Шал За Кучета, Кърпа За Слюнка От Домашни Животни, Регулируем Нашийник С Мека Принтом

BGN 29.13

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

? [Високо качество] е Изработена от висококачествени материали, материята е мека и еластична, и кучето не ще чувстват дискомфорт, когато го носите ?[Подходящ за случая] Много подходящ за партита и снимки, партита почивен ден, Хелоуин, Коледа, рождени дни, сватби, класации, снимки или предавания. ? [Регулируема конструкция] Дължина може да се регулира в съответствие с обиколката на врата на кучето за постигане на удобен размер. ?[Лесен за носене] Висококачествена пластмасов обтегач, здрава и трайна, удобна в чорап. ? [Измерете размера на] Моля измерете големината на вашия домашен любимец, преди да закупят и изберете размера, който отговаря на вашия домашен любимец. ? [Високо качество] е Изработена от висококачествени материали, материята е мека и еластична, и кучето не ще чувстват дискомфорт, когато го носите. ?[Подходящ за случая] Много подходящ за партита и снимки, партита почивен ден, Хелоуин, Коледа, рождени дни, сватби, класации, снимки или предавания. ? [Регулируема конструкция] Дължина може да се регулира в съответствие с обиколката на врата на кучето за постигане на удобен размер. ?[Лесен за носене] Висококачествена пластмасов обтегач, здрава и трайна, удобна в чорап. ? [Измерете размера на] Моля измерете големината на вашия домашен любимец, преди да закупят и изберете размера, който отговаря на вашия домашен любимец.Описание : Тип на продукта : Шиен кърпичка за домашни любимци Цвят : както е показано Материал : памук, найлон Размер : Номер S : широчина-1,0 см, пълна дължина около 31,5 см, обиколката на врата 23-28 см, подходящ за малки кучета и котки, [3 кг Номер] M : ширина 1,5 см, дължина 40 см обиколка на врата 27-35 см, подходящ за малки кучета и котки, [3-7 кг] L : ширина 2.0 см, дължина 45 см, обиколката на врата 30-40 см, подходяща за средни и възрастни котки, [7-10 кг] Опаковъчен лист : 1 * Сменящи кърпичка за домашни любимци Забележка : Отклонение цветове могат да се различават поради различни настройки на монитора, моля, разберете.