Поставка За Костур Пилета, Убежища За Дресура на Папагали 2 Комплекта Екологично Чиста Конюшнята, за Птиците, за Пиле, за Фермата, за Кокошка
  • New

Поставка За Костур Пилета, Убежища За Дресура на Папагали 2 Комплекта Екологично Чиста Конюшнята, за Птиците,

BGN 2.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

[Донесе щастие] Идеалното място за вашата пиле, кокошка, перца, папагали, за да те седяха на насесте, разминали лапи и намаляват скуката и се увеличават време на активност [Широко приложение] е Подходяща за пилета и nasedok, папагали ара, африкански сив и други големи и средни папагали. [Масивни дървени убежища] По-дебел, по-стегната група се корени в земята, му е трудно да взривявам, и домашен любимец по-безопасно да се изкачва и пада. [Осигури комфорт] Осигурете естествен комфорт домашни кокошки и птици, като им позволява да си намеря насесте, домашни любимци удобно да се отпуснете и да играят. [Безопасен материал] с помощта на чист натурален дървесен материал, той е безопасен и нетоксичен и може да се използва с увереност.Устойчив на грызению, покусыванию и е трайна. [Донесе щастие] Идеалното място за вашата пиле, кокошка, перца, папагали, за да те седяха на насесте, разминали лапи и намаляват скуката и се увеличават време на активност. [Широко приложение] е Подходяща за пилета и nasedok, папагали ара, африкански сив и други големи и средни папагали. [Масивни дървени убежища] По-дебел, по-стегната група се корени в земята, му е трудно да взривявам, и домашен любимец по-безопасно да се изкачва и пада. [Осигури комфорт] Осигурете естествен комфорт домашни кокошки и птици, като им позволява да си намеря насесте, домашни любимци удобно да се отпуснете и да играят. [Безопасен материал] с помощта на чист натурален дървесен материал, той е безопасен и нетоксичен и може да се използва с увереност.Устойчив на грызению, покусыванию и е трайна. [Масивни дървени убежища] По-дебел, по-стегната група се корени в земята, му е трудно да взривявам, и домашен любимец по-безопасно да се изкачва и пада. [Осигуряват комфорт] Осигуряват естествен комфорт за домашни пилета, и на птиците, като им позволява да си намеря насесте, домашни любимци удобно да се отпуснете и да играят.

Item Type:
Chicken Wooden Perches
Material:
Log
Color:
As shown in the picture
Product Assembly Size:
Approx. 40x14.2x6.2cm / 15.7x5.6x2.4in
Weight:
Approx. 324g / 11.4oz
Application:
Suitable for chicken and hen, macaw, African grey and other large and medium parrots use.
Package List:
4 x Vertical Plate:
2 x Wooden Stand:
4 x Screw:
Note:
1. Please allow 1‑2in error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.: