Слама Одноствольная Въртящата Въже Универсална Влажна и Суха, с Двойно предназначение, Пирсовый Стълб, Автоматично Поливане, Домашна Мързелива Въже, Артефакт За М?
  • New

Слама Одноствольная Въртящата Въже Универсална Влажна и Суха, с Двойно предназначение, Пирсовый Стълб, Автоматично Поливане,

BGN 14.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

★ Микрофибър дълбоко почистване се отстранява и се абсорбират устойчиви на замърсявания ★ Наставка за парцал от микрофибър по-чист памук, изсъхва незабавно и не оставя на разводите.Тя може да се използва като сух парцал за събиране на косми и прах. ★ Подходящ за дървени подови настилки у дома или на кухненски офис, склад, мраморни подови настилки, плиточных повърхности и т. ★ Въже за миене на пода, без излишък на вода, ефективно почиства трудновыводимые парцели. ★ Лек, не е тежък, лесно можете да се местят от една стая в друга.Малка брызгозащищенная кошница за лесно съхранение. ★ Микрофибър дълбоко почистване се отстранява и се абсорбират устойчиви на замърсявания. ★ Наставка за парцал от микрофибър по-чист памук, изсъхва незабавно и не оставя на разводите.Тя може да се използва като сух парцал за събиране на косми и прах. ★ Подходящ за дървени подови настилки у дома или на кухненски офис, склад, мраморни подови настилки, плиточных повърхности и т. ★ Въже за миене на пода, без излишък на вода, ефективно почиства трудновыводимые парцели. ★ Лек, не е тежък, лесно можете да се местят от една стая в друга.Малка брызгозащищенная кошница за лесно съхранение.Съдържа : Кофа за парцал x1, прът за парцал x1, накрайник за меки материали х2цвет : син Дължина на пръта, за парцал : 105-131см Етапи на инсталацията прът за парцал : Свалете гайката.Сложете един орех на прът.Определя прът ядки в тиган за парцал. Завъртете, за да затегнете гайку1. Една дупка се, а едно свежо;2. Три пъти нагоре и надолу, бързо премахване на петна от вода, увеличете дължината на окорки на 1,28 m; 3. Автоматично прибиране, лекота на работа; гъвкаво въртене на 4,360 °, липса на мъртви ъгли; 4. Преносима ръчно нескользящая конструкция; 5. Увеличете ширината на връщане, дизайн на велкро, дизайн, двоен дренаж, дизайн на долния дренаж.