Ibnotuiy Витрина За Съхранение на Риболовни Примамки, Стенен Шкаф, Кутия за Принадлежности, Органайзер, Риболовни Подаръци за Мъже, Като и Запирающимся Ключ за Кабинет?
  • New

Ibnotuiy Витрина За Съхранение на Риболовни Примамки, Стенен Шкаф, Кутия за Принадлежности, Органайзер, Риболовни Подаръци

BGN 2.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Висококачествени материали】Кутия-органайзер за риболовни принадлежности идва със солидна дървена рамка и 4-уровневыми ступенчатыми метални рафтове за закачване на примамки, както и прозрачни с акрилни вратички Скоростната-витрина на здрава и трайна и помага за бързо идентифициране на стоките.Висококачествени материали в съчетание с продуманностью производство до най-малкия детайл, което дава възможност за създаване на кутия за училищата риба, която ще продължи дълго. 【Не изисква инсталация и главният вход се затваря】 Пластмасова кутия за принадлежности има здрави и надеждни залепва за по-силна фиксация на вашите ценности в кутия, две стената с метални куки зад гърба си и четири ступенчатыми метални рафтове вътре в кутии за съхранение, за да си примамки остава чист, а не разбъркан, което помага да се удължи живота на вашите примамки. 【Удобен и стилен дизайн】 Тази малка кутия за риболовни примамки не се нуждае от сглобяване и могат да се поставят навсякъде, където ви трябва, на масата или на стената, за демонстрация и съхранение, прозрачна и здрав, лесно за намиране и промяна на стръв.Го дървен ретро вид допълва всеки интериор и може да се използва за кабинет, мъжки пещера, офис, колекционерски стая, гараж. 【Размер на Вътрешното пространство : 9,25 "(Д) х 3,54" (Ш) х 13,78" (В); дебелина на метални рафтове : 0,2 ". Кутия за принадлежности голям за съхранение на риболовни примамки с различни размери, идеална за съхранение на повечето риболовни примамки, куки, кутии с стръв, crankbaits за плуване, по-малки задръствания, примамки за калмари. (Моля, обърнете внимание, че риболовни примамки в комплекта не са включени). 【Перфектен подарък за любителите на риболова】 Тази кутия за принадлежности - чудесен избор за дарения, подаръци.Той описани подробно, привлекателна и достъпна цена, идеален за връчване на подаръци за всеки празник или специален повод.Освен това, тази кутия за съхранение подчертава красотата на колекцията и я прави по-привлекателна.Всеки фен на риболова ще се радвате на този подарък е, ако той го получи. 【Висококачествени материали】Кутия-органайзер за риболовни принадлежности идва със солидна дървена рамка и 4-уровневыми ступенчатыми метални рафтове за закачване на примамки, както и прозрачни с акрилни вратички. Скоростната-витрина на здрава и трайна и помага за бързо идентифициране на стоките.Висококачествени материали в съчетание с продуманностью производство до най-малкия детайл, което дава възможност за създаване на кутия за училищата риба, която ще продължи дълго. 【Не изисква инсталация и главният вход се затваря】 Пластмасова кутия за принадлежности има здрави и надеждни залепва за по-силна фиксация на вашите ценности в кутия, две стената с метални куки зад гърба си и четири ступенчатыми метални рафтове вътре в кутии за съхранение, за да си примамки остава чист, а не разбъркан, което помага да се удължи живота на вашите примамки.