Haieshop Урна за Кучешки Праха, Погребална Урна, Урна за Кремация на домашни любимци, Паметници, Котки и Кучета, Погребална урна, Урни за кремация, Погребална урна, Урна ?
  • New

Haieshop Урна за Кучешки Праха, Погребална Урна, Урна за Кремация на домашни любимци, Паметници, Котки и Кучета, Погребална

BGN 32.87

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Всяка кутия е с размер 12,5 см ширина / 4,92 инча; 12,5 см височина / 4,92 инча Моля, обърнете внимание, че малък сувенир урна е подходящ само за малки количества пепел.Много от нашите Клиенти Го използват За съхранение Направления на косата или използваните бебешки неща като сувенири, може да се използва За Съхранение на Изгорените Останки на малките домашни любимци (котки, птици и т. Може да се използва за съхранение на тел. тегло до 35 килограма Преди кремацией.Идеален за домашни животни с тегло до 35 кг. ►ДОСТОЙНА ПОЧИТ на ЖИВОТА СИ заедно - Тази погребална урна за човешкия пръст е достоен за паметта за живота и любовта, които сте споделили.Това също ще стане трогательным подарък за членовете на вашето семейство, които също биха искали да получат вечно напомняне за покойном. ► Ние се ангажираме да ви предоставим НАЙ-високо КАЧЕСТВО и траен подарък за вашия любим човек, КОИТО НЕ ЗАПЯТНАЮТ МУ. Всяка кутия е с размер 12,5 см ширина / 4,92 инча; 12,5 см височина / 4,92 инча. Моля, обърнете внимание, че малък сувенир урна е подходящ само за малки количества пепел.Много от нашите Клиенти Го използват За съхранение Направления на косата или използваните бебешки неща като сувенири, може да се използва За Съхранение на Изгорените Останки на малките домашни любимци (котки, птици и т. Може да се използва за съхранение на тел. тегло до 35 килограма Преди кремацией.Идеален за домашни животни с тегло до 35 кг. ►ДОСТОЙНА ПОЧИТ на ЖИВОТА СИ заедно - Тази погребална урна за човешкия пръст е достоен за паметта за живота и любовта, които сте споделили.Това също ще стане трогательным подарък за членовете на вашето семейство, които също биха искали да получат вечно напомняне за покойном. ► Ние се ангажираме да ви предоставим НАЙ-високо КАЧЕСТВО и траен подарък за вашия любим човек, КОИТО НЕ ЗАПЯТНАЮТ МУ.