DOITOOL 4 бр., Четка за къпане с Дълга Дръжка, Скрубер за Гърба, Отшелушивающая Четка за Почистване за Мъже и Жени (Бял, Сив, Син, Розов)
  • New

DOITOOL 4 бр., Четка за къпане с Дълга Дръжка, Скрубер за Гърба, Отшелушивающая Четка за Почистване за Мъже и Жени (Бял,

BGN 2.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Предназначена е за това, за да ви помогне да изчистите и помассировать тялото сиОтличен за краката, гърба и коленете си, за да омекоти кожата.Отличен за намыливания и измиване със сапун за тяло или гел за душ или просто за използване в суха форма, като буфер за тялото. материал със стабилни характеристики и дълъг живот.Дългата дръжка, массажирующая и потирающая облегалката, четка, много удобна за почистване на тялото.Предназначена е за това, за да ви помогне да изчистите и помассировать тялото си.Отличен за краката, гърба и коленете си, за да омекоти кожата.Отличен за намыливания и измиване със сапун за тяло или гел за душ или просто за използване в суха форма, като буфер за тялото. материал със стабилни характеристики и дълъг живот.Дългата дръжка, массажирующая и потирающая облегалката, четка, много удобна за почистване на тялото.Описаниеэта четка за душата изработени от здрав найлон и може да се комбинира с гел за душ и сапун, за да получите наситен крем за цялостно почистване на кожата на тялото, без това да й навреди.Четка за зъби също може да ви помогне да се отпуснете и да ви позволи да се насладите на душ.Характеристики - Цвят : Бял, Сив, син, розов. - Размер : около 34 x 6 x 3 см. - Материал : PP и найлон. - материал със стабилни експлоатационни характеристики и дълъг живот. - Дълга дръжка, за масаж и месене на гърба, четка, много удобна за почистване на тялото. - Отлично за краката, гърба и коленете си, за да омекоти кожата. - Разработен, за да ви помогне да изчистите и помассировать тялото си. - Чудесно за намыливания и измиване със сапун за тяло или гел за душ или просто за използване в суха форма, като буфер за тялото.Пакетът включва 4 x четка за баня.