акрил рамка за снимки 4x6 Инча, Прозрачни Акрилни Рамки за Снимки, Магнитни Рамки за снимки, Блок Рамка за снимки За десктоп дисплей, Запис на вечен Спомен (1 опаковка)
  • New

акрил рамка за снимки 4x6 Инча, Прозрачни Акрилни Рамки за Снимки, Магнитни Рамки за снимки, Блок Рамка за снимки За десктоп

BGN 5.20

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【ЗДРАВ и достатъчно стабилен както в портретна, така и в портретен режим 【ИДЕАЛНОТО художественото ОФОРМЛЕНИЕ на】 Акрилни продукти премиум-клас е ясно показват детайли и защитават спомени за вас и вашето семейство. 【ЛЕКОТАТА на монтажа】Можете лесно да поставите събрани рамка за снимка на бюрото или някъде другаде, но не можете да го инсталирате на стената. 【ГАРАНЦИЯ за УДОВЛЕТВОРЕНОСТ】 Ние вярваме в качеството и дизайна на нашата акрил рамка за снимки от премиум-клас.Все пак, ако откриете някакви проблеми с нашия продукт, ще получите пълно възстановяване в рамките на 30 дни от момента на покупката. 【ЗДРАВ и достатъчно стабилен както в портретна, така и в портретен режим. 【ИДЕАЛНОТО художественото ОФОРМЛЕНИЕ на】 Акрилни продукти премиум-клас е ясно показват детайли и защитават спомени за вас и вашето семейство. 【ЛЕКОТАТА на монтажа】Можете лесно да поставите събрани рамка за снимка на бюрото или някъде другаде, но не можете да го инсталирате на стената. 【ГАРАНЦИЯ за УДОВЛЕТВОРЕНОСТ】 Ние вярваме в качеството и дизайна на нашата акрил рамка за снимки от премиум-клас.Все пак, ако откриете някакви проблеми с нашия продукт, ще получите пълно възстановяване в рамките на 30 дни от момента на покупката.Изработен от висококачествен акрил, притежателят на изключително здрав и в същото време элегантен.В тях могат да се поставят не само снимки, но и на сертификати, знаци, бележки, листовки, менюта, разписания, реклама, детски занаяти и др.Прозрачна рамка е снабден с магнити за по четирите краища на рамката, която позволява на потребителите на слайд две рамка за извличане на снимка.