Чук за резба по кожата KRABALL, Найлонов чук, Чук за Резба по кожата, Инструменти за самостоятелно Щамповане, Пробиване, Рязане, Шиене от Телешка кожа | | - - (Цвят: тип 1)
  • New

Чук за резба по кожата KRABALL, Найлонов чук, Чук за Резба по кожата, Инструменти за самостоятелно Щамповане, Пробиване, Рязане,

BGN 3.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Цвят : Тип 1 Пратката включва : 1 бр. Поради различни монитори и светлинния ефект на действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимките.Благодарим ви! 2. Моля, позволете отклонение в измерването на 1-3 см от ръчно измерване. Пратката включва : 1 бр. Поради различни монитори и светлинния ефект на действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимките.Благодарим ви! 2. Моля, позволете отклонение в измерването на 1-3 см от ръчно измерване.Чук за резба по кожата KRABALL, найлонов чук, чук за резба по кожата, инструменти за щамповане "направи си сам", щанцоване, рязане, шиене от телешка кожа, с уникален дизайн с дървена дръжка с шарени увеличава удоволствието от употреба.Уникална конструкция на конец подобрява стабилността и предотвратява подхлъзване.Съдържа нержавеющую стомана, която може да чукам твърди предмети.Подвижна, с вградена пружина за увеличаване на продължителността на живот.Технически характеристики : Материал : дърво + найлон + стомана Размер : 20,5*5 см/8,07*1,96 Опции : 4 цвята В комплект включва : 1 бр. Поради различни монитори и светлинния ефект на действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимките. Моля, позволете отклонение в измерването на 1-3 см от ръчно измерване.