Много големи Щипки за коса от 5,3 инча, Големи щипки-пирони за гъста коса, Извънгабаритни Мат щипки-пирони за Гъста дълга къдрава коса, Огромни нескользящие щипки за ?
  • New

Много големи Щипки за коса от 5,3 инча, Големи щипки-пирони за гъста коса, Извънгабаритни Мат щипки-пирони за Гъста дълга

BGN 1.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Е много голям размера на】 Тези много големи скоби-нокти за гъста коса с размери около 5,3 инча, общо 6 цвята, тези големи скоби-ноктите са напълно подходящи за гъсти тежки коса, държат всички на косата е вдигната и ще останат на място през целия денТези скоби за устни в голям размер, идеалната дължина за всеки тип тънка, гъста или къдрава коса. 【Силна фиксация】 На скоби за коса разполага с мощна метална пружина и противоскользящий дизайн, благодарение на което косата за дълго време остават непокътнати.От вътрешната страна На мат скоби XL Jumbo claw clips има няколко малки коготков, които ви помагат по-добре да заснемат косата и намаляват вероятността от загуба на затягане. 【Достатъчно лек】 Нескользящие женски фиби за коса XL, изработени от висококачествен материал с матово покритие, което е здрав и не изглежда крехка.Много големи щипки за коса леки и здрави, да ги лесно выцвести или да се прекъсне, те са достатъчно леки, за да се носи на косата през целия ден, без никакви натоварвания. 【Удобно докосване】 Тези големи мат щипки за коса са елегантни и здрави.Меки нокти защитават косата от увреждане, добре поставени всички косата си в различни укладках.Плоски нокти не поцарапают ви главата и не вырвут коса, изключително удобни за носене през целия ден. 【Широко приложение】 Тези 6 опаковки големи дълги скоби-ноктите са подходящи за всеки член от семейството си, с гъста дълга и къдрава коса, а всички цветове на тези елегантен щипки за коса XL са модерни и могат да се комбинират с всякакви дрехи почивка, подходяща за такива случаи, като например парти, среща или банкет. · Много големи : тези големи нокти за косата са достатъчно големи, за да са държат всички на косата, не поцарапают главата и не повръщат от косата. · Лек и издръжлив : с тези красиви фиби за коса лесно изчезнат или да се разграждат, че е подходящ за продължителна употреба.