Toddmomy Бебешка храна 32 бр. пакети и Контейнери За Грижа за Мляко Преносим Дневен Пътен Калъф за детски Чанти за Еднократна употреба Опаковки за Храна Контейнер пакет?
  • New

Toddmomy Бебешка храна 32 бр. пакети и Контейнери За Грижа за Мляко Преносим Дневен Пътен Калъф за детски Чанти за Еднократна

BGN 2.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

КОНТЕЙНЕРИ ЗА СЪХРАНЕНИЕ на ЗАКУСКИ - достатъчно количество, за да отговарят на вашите нужди, еднократно дизайн, просто се изхвърлят след употребаОПАКОВКА СУХОТО ДЕТСКО МЛЯКО - Можете да контролирате консумацията на храни детето си според вашите нужди, детето ви да получи достатъчно хранителни вещества.ПАКЕТИ за БЕБЕШКА ХРАНА-Пакет за съхранение на сухо мляко лесно се пише, ще можете навреме да запишете датата и обема за съхранение на сухо мляко.ОПАКОВКА на МЛЕЧНАТА СМЕС - за еднократна употреба дизайн, осигурява безопасността на хранене на вашето дете, удобен и практичен.ПАКЕТИ ЗА СУХО МЛЯКО - След запечатване на сухо мляко не ще изтече, и ще ви бъде удобно да се налива мляко на прах.Пратката включва 32 пакетчета сухо мляко Характеристики - Материал : PET - Компактен размер, той може да бъде поставен в раница, чанта и т., той не ще отнеме много място. - Можете да запишете име, час, дата и силата на звука, който е удобен за вас. - Можете да контролирате консумацията на храни детето си според вашите нужди, детето ви да получи достатъчно хранителни вещества. - Достатъчно количество, за да отговарят на вашите нужди, еднократно дизайн, просто се изхвърлят след употреба.16 инча - Конструкция със специални уплотнителем позволява лесно се изсипва порошкообразную храна.Информация за стоки, Специална конструкция диспенсера за мляко Formula дава възможност за лесно отваряне.Контейнери за съхранение на закуски Майки да хранят децата си гърди по всяко време и на всяко място, без да се притеснявате за това, че детето проголодается на улицата.Опаковка сухото детско мляко искате да имате няколко пакетчета сухо мляко?Ако е така, тогава нашите пакети с сухо мляко внимателно подготвени за вас.